شاید شما هم دوست داشته باشید
تیزر اپیزود چگونه کمالگرا نباشیم
تیزر اپیزود

اطلاعات اپیزود
اگر از کمال گرایی رنج می برید و این بهانه باعث شده از خیلی از کارهاتون عقب بیفتید و دنبال راهی برای ترک کمال گرایی می گردید، این اپیزود از پادکست رادیو سامرایز رو درست انتخاب کردید و راه حل مشکلتون توی این کتاب نوشته شده. تو این خلاصه کتاب درباره مزایا و معایب کمال گرایی صحبت می کنیم و راه های دوری از کمال گرایی و رفتن به سمت معمول گرایی را روایت می کنیم.
گوینده: فریده محمدی
تهییه کننده: مهدی رفیعی
نویسنده: محمدرضا رفیعی
ما تو پادگیرهای زیادی هستیم که از طریق این لینک می تونید به همشون دسترسی داشته باشید:
پادکست خلاصه کتاب – رادیو سامرایز (radiosummarize.com)
راستی اگر میخواید حامی و همراه ما در این کار فرهنگی باشید می تونید از طریق لینک حمایتی زیر ما رو پشتیبانی کنید:
فایل صوتی اپیزود
درباره کتاب چگونه کمالگرا نباشیم
استفان گایز، نویسندهٔ کتاب چگونه کمالگرا نباشیم؟، از مسیری که برای مقابله با کمال گرایی طی کرده میگوید و تجربیات خود را با ما به اشتراک میگذارد.
همه چیز برای گایز از آنجا شروع شد که هدف بزرگ انجام ۵۰ حرکت شنای روی زمین را از ذهن خود پاک کرده و تصمیم گرفت به جای برداشتن لقمهای فوقالعاده بزرگ، آن را به چندین لقمه کوچکتر و قابل هضمتر تقسیم کند. به جای آن که هر روز تمریناتش را به شرایط ایده آل رفتن به باشگاه، پوشیدن لباس ورزشی و داشتن بهترین شرایط روحی و جسمی محدود کند، همانجا روی تختخواب، بدون هیچ پیش شرط ذهنی و ایدهای آرمانی، شروع به انجام حرکت شنای روی زمین می کند و فقط تصمیم می گیرد به جای خیال پردازی و ترتیب دادن شرایطی در حد کمال، بسیار ساده و هر کجا که هست، فقط شروع به انجام کار و یا تمرین کند و فقط شروع کند!
با استمرار این حرکت و جایگزین کردن ایده «معمولی بودن» و «در شرایط معمولی کاری را انجام دادن» با «در حد کمال بودن» و «در شرایط حد کمال کاری را انجام دادن»، شاهد پیشرفتهای بسیاری در زندگیاش بود. پس از آنکه متوجه شد مشکل متوقف ماندن، از طرز فکر خودش ریشه گرفته بود، تصمیم گرفت ایده طلایی «معمولی بودن» را به دیگران منتقل کند و راهکارهای عملی خود را با تمام کسانی که با چنین طرز فکر محدود کنندهای دست و پنجه نرم میکنند، به اشتراک بگذارد.
میتوان گفت، گایز چاره «مشکل کمالگرایی» را در بهکارگیری راهکار «خردهعادتها» میداند. تفاوت راهکارهای او با دیگر راهکارهایی که این روزها توسط نویسندگان و سخنرانان دیگر ارائه می شود این است که او عمل کردن را راه رسیدن به هدف میداند و نه با انگیزه شدن را! سالهاست که در مورد راهکارهای انگیزشی بسیار شنیده ایم اما مشکل اینجاست که چطور خود را با انگیزه کنیم؟ و آیا میتوان برای رسیدن به هدفی بلند مدت، هر روز در پی جرقهای احساسی و انگیزشی باشیم تا خود را تشویق به انجام کاری کنیم؟ استفان گایز از شما میخواهد که برای قدمی برداشتن منتظر انگیزه نباشید. فقط از جای خود برخیزید و کاری را شروع کنید.
